DACOS logo

Tarife de transport

In mod normal va oferim multiple variante pentru achizitionarea biletelor de calatorie. La cererea dumneavoastra, biletele de transport achizitionate prin oricare din variantele detaliate mai jos, pot fi transmise prin posta sau pot fi livrate direct la autocar, in statiile de imbarcare utilizate de DACOS.

Cumpara online

Pentru a putea plati online trebuie sa va inregistrati in DACOS Account. Pentru a va inregistra selectati optiunea Utilizator nou. Inainte de efectuarea platii, va rugam sa va asigurati ca utilizati un card bancar acceptat la plata de ePayment.

Bilete achizitionate de la conducatorul auto

Pentru derularea operatiunilor de transport, folosim un sistem de statii publice ce nu ne permite intodeauna sa amplasam o agentie DACOS chiar in statia de imbarcare. Clientii trebuie sa cunoasca faptul ca atunci cand exista agentii DACOS in statiile de imbarcare, biletele se achizitioneaza de la operatorii din aceste agentii. In restul cazurilor, biletele vor fi achizitionate de la conducatorul auto.

Achizitionati bilete din agentiile DACOS

Din agentiile DACOS puteti achizitiona bilete de calatorie pentru o deplasare ulterioara sau pentru primul autobuz disponibil. Operatorii nostri accepta plati cu numerar sau cu urmatoarele carti de credit: VISA, MasterCard, American Express, Diners Club si JCB

Bilete pentru terti

    DACOS iti ofera posibilitatea sa achizitionezi bilete de calatorie, pentru o terta persoana. Acest bilet este transmis de operatorii DACOS, in statia de imbarcare, daca sunt acceptate de client si indeplinite cumulativ, urmatoarele conditii:
  • Cumparatorul si beneficiarul accepta o intarziere de o ora intre momentul efectuarii platii si momentul plecarii in cursa, timp necesar pentru finalizarea tranzactiei online;
  • Beneficiarul trebuie sa prezinte un document de identificare inainte de a intra in posesia biletului de calatorie;
  • Cumparatorul nu va putea solicita returnarea contravalorii biletului de calatorie.

Statie de imbarcare:

Statie de debarcare:


Informatii utile

Localizare statii imbarcare
Transport copii
Animale de companie
Bagaje
Oferte speciale